Kulturcampus Åbo – effektivt nätverkande

Kulturcampus Åbo är ett starkt inflytelserikt kulturnätverk som strategiskt främjar utbildning, forskning, näringsliv och samarbete inom branschen i Åbo samt stärker branschens ställning och synlighet i samhället och beslutsfattandet. Tillsammans utvecklar vi Åbo till en allt livligare, internationell och europeisk högskole- och kulturstad.

Hitta dina egna samarbetspartner i Kulturcampusets nätverk!

Klicka på rubrikerna nedan så hittar du information om Åbos rika och mångsidiga kulturverksamhet. Till exempel under rubriken Utbildning hittar du studieutbud inom olika läroanstalters branscher och separat Kulturcampusets studiebricka, där du kan välja kulturstudier även vid andra läroanstalter än din egen. I expertsökningen kan du ange specialfält för att hjälpa dig att hitta den kulturexpert du behöver.


Kulturcampus Åbo är en öppen plattform som bjuder in olika upphovsmän, evenemang och aktörer att samarbeta! Om du inte hittar det du söker på vår webbplats eller har några frågor är du välkommen att kontakta koordinatorn eller medlemmarna i våra arbetsgrupper eller skicka ett e-postmeddelande till info@kulttuurikampusturku.fi.