Kulttuurikampus Turku hakee koordinaattoria

Kulttuurikampus Turku hakee koordinaattoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Sijoituspaikka on Turku Science Park Oy.

Kulttuurikampus Turku toimii verkostomaisena alustana kulttuurialaan kytkeytyville toimijoille samalla tavoin kuin Terveyskampus Turku ja Teknologiakampus Turku toimivat jo omilla aloillaan.

Kulttuurikampus Turku tarjoaa opiskelijoille ja ammattilaisille uuden työelämän vaatimia rajoja rikkovia opintopolkuja, jotka kiinnittyvät tiiviisti tutkimukseen, taiteelliseen toimintaan, työelämään, yrittäjyyteen ja kaupunkikehittämiseen. Toiminta lisää keskinäistä yhteistyötä, tehostaa opetuksen, tutkimuksen ja liiketoiminnan vuorovaikutusta sekä tuottaa tutkittua tietoa päätöksenteon ja yritystoiminnan tueksi. Työn tuloksena Turkuun syntyy kulttuurialan osaamiskeskus, joka lisää alan työpaikkoja, kasvattaa alueen rahoitusta ja vahvistaa sen vetovoimaa ja pitovoimaa.

Tätä yhteistyötä koordinoimaan Kulttuurikampus Turku hakee koordinaattoria.

Tehtävänäsi on koordinoida Kulttuurikampus Turun toimintaa osallistumalla aktiivisesti kampuksen neljän teemaryhmän (tutkimus-, koulutus-, liiketoiminta-, yhteistyö ja palvelut) toiminnan edistämiseen. Vastaat Kulttuurikampuksen viestinnän suunnittelusta ja sen toteuttamisesta yhdessä jäsenorganisaatioiden kanssa ja toimit valmistelijana kampuksen johtoryhmän kokouksissa. Toimit Kulttuurikampus Turun äänenä ja kasvoina kansallisessa ja alueellisessa edunvalvonnassa. Teet tiivistä yhteistyötä myös muiden kampusten kanssa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja merkityksellisen tehtävän Kulttuurikampus Turun koordinoinnissa, koko verkoston tuen ja kivat työkaverit.

Edellytämme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, työkokemusta kulttuurialan koulutus-, tutkimus-, tai kehittämistehtävistä, erinomaisia viestintä- ja yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta ja kummankin kotimaisen kielen hyvää suullista ja kirjallista osaamista. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Työn toivotaan alkavan mahdollisimman pian.

Hakemukset palkkatoivomuksineen sekä CV 15.2.2022 kello 16.00 mennessä osoitteella: careers@turkubusinessregion.com aiheena ”Koordinaattori, Kulttuurikampus”

Lisätietoja:

Kulttuurikampuksen johtoryhmän puheenjohtaja, vararehtori Piia Björn. Turun yliopisto, piia.bjorn@utu.fi, 0400247425
Experience Kärkialan johtaja Teija Raninen, Turku Science Park Oy, teija.raninen@turkubusinessregion.com, 050 5590549

https://kulttuurikampusturku.businessturku.fi/