Tervetuloa Kulttuurikampus Turun Ilmoitustaululle!

Voit selata alla olevia ilmoituksia tarjolla olevista tehtävistä tai jättää oman ilmoituksesi.

Ilmoituksissa voit etsiä työntekijää projektiin, kumppania ideointiin, esiintyjää tapahtumaan jne.

Työnhakuilmoituksia emme valitettavasti voi julkaista.

Etsitään: Taidekoordinaattori
Tarjottava tehtävä: Kokoaikainen, määräaikainen
Haku viimeistään: 22.4.2024 klo 15

Haluatko olla osana luomassa uutta ja mielenkiintoista taidekaupunginosaa historialliselle Linnanniemen alueelle?

Etsimme motivoitunutta ja oma-aloitteista taidekoordinaattoria osaksi Linnanniemen hanketyöryhmää kehittämään Linnanniemestä merellistä taidekaupunginosaa.
Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto sekä riittävä tehtävään soveltuva työkokemus. Taidekoordinaattorilla tulee olla vahva ymmärrys taiteesta ja kulttuurista sekä käytännön kokemusta julkisten taidehankkeiden toteutuksesta. Sinulla on kyky toimia linkkinä kaupungin, taiteilijoiden ja muiden sidosryhmien välillä. Yhteistyötaidot, organisointikyky ja viestinnällinen osaaminen ovat keskeisiä tehtävässä onnistumisen kannalta.

Taidekoordinaattori vastaa Linnanniemen taidehankkeiden sujuvasta etenemisestä aina suunnittelusta toteutukseen ja ylläpitoon. Tehtäviin kuuluu kokousmateriaalien valmistelu, budjetin seuranta, taiteilijavalintojen organisointi, sopimusten ja suunnitelmien laatiminen sekä lupien hakeminen. Arvostamme kokemusta kaupunkiorganisaatioista ja projektityöskentelystä.
Työ alkaa 1.6.2024 tai kuun loppuun mennessä sopimuksen mukaan.

Lue lisää tehtävästä ja hae täällä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/taidekoordinaattori-linnanniemen-aluekehityskohteeseen-tku00-14-17-24/

Sökes: Museiguider
Tjänst: Deltid; tillfällig
Sök senast: 29.2.2024

Vi söker två museiguider för sommaren 2024, en till museet Ett Hem i Åbo och en till Casa Haartman i Nådendal. Båda museerna är en del av Stiftelsen för Åbo Akademi.

Som guide arbetar du med att på ett inspirerande sätt guida våra besökare. Arbetet innefattar även andra kundbetjäningsuppgifter på museet bl.a. övervakning av museala utrymmen och arbete i museets kassa. I arbetet kan även ingå att uppdatera museernas sociala medier.

Närmare uppgifter i jobbannonsen: https://www.casahaartman.fi/casa-haartman-soker-en-sommarguide/

Etsitään: Projektikoordinaattori / Asiantuntija
Tarjottava tehtävä: Kokoaikainen, määräaikainen
Haku viimeistään: 7.2.2024

Haemme asiantuntijaa/projektipäällikköä määräaikaiseen työsuhteeseen Humakin kulttuurituotannon vahvuusalalle ajalle 15.2.2024 – 31.12.2026, CreaCoop -hankkeeseen.

CreaCoop -hankkeen tavoitteena on kehittää luovien alojen osuuskuntien toimintaa täydennyskoulutus- ja valmennusohjelman avulla. Hankkeen kohderyhmänä ovat varsinaissuomalaiset, lähinnä Turun alueen, luovan alan osuuskunnat. Hankkeen tulokset kootaan valtakunnallisesti luovien alojen hyödynnettäväksi tietopankiksi. Tietopankin avulla osuuskunnat voivat kehittää toimintaansa.

Katso lisätiedot ja hakulinkki täältä: Asiantuntija/projektipäällikkö CreaCoop -hankkeeseen (määräaikainen) « Avoimet työpaikat – Humanistinen ammattikorkeakoulu (humak.fi)

Sökes: Projektkoordinator
Tjänst: Heltid; Tillfällig 

Sök senast: 22.1.2024

KULTURJOBB ATT SÖKA PÅ SVENSKA I ÅBO!

🔥 Har du stenkoll på bredare projekthantering?

🔥 Har du erfarenhet av konst- och kulturfältet?

🔥 Är du bekant med kommunal (kultur)administration?

🔥 Brinner du för att utveckla barns och ungas fritidsmöjligheter? Sök det här viktiga tre-åriga koordineringsjobbet med fokus på att utveckla det svenskspråkiga fritidsutbudet för barn och unga i Åbo! Jobbet görs i tätt samarbete med kulturfältets aktörer, stadens tjänstemän och andra kulturaktörer.

Stadens kulturdirektör Anu Laitila eller Anna Edgren svarar gärna på frågor, närmare uppgifter i jobbannonsen:

Etsitään: Projektitutkija
Tarjottava tehtävä:
Osa-aikainen, määräaikainen
Haku viimeistään:
16.1.2024

Turun yliopiston historian, kulttuurin ja taiteiden tutkimuksen laitoksessa on haettavana Aboagoran projektitutkijan määrä- ja osa-aikainen (75 %) työsopimussuhteinen tehtävä 1.2.2024–31.12.2028. Työ jatkuu mahdollisesti myös vuosina 2029 ja 2030.

Työn hoito-osuus on 75 %, mutta voi vaihdella sopimuksen mukaan, sillä työ painottuu kesä-syyskuuhun. Hoito-osuus voi myös kasvaa saatavasta rahoituksesta riippuen.

Projektitutkijan työtehtäviin kuuluu Aboagora-tapahtumien suunnittelu ja koordinointi yhteistyössä kuratointikomitean kanssa. Projektitutkija vastaa myös muista projektitoteutukseen liittyvistä tehtävistä: tiedotus, viestintä, kilpailutukset, neuvottelut, harjoittelijan ohjaaminen, sidosryhmä- ja yhteistyökumppaniviestintä ja budjettiseuranta. Lisäksi työ sisältää tutkimusta avustavia tehtäviä, kuten monitieteisten yhteistyöprojektien suunnittelu sekä hankerahoituksen hakeminen.

Projektitutkijalta edellytetään mm. ylempää korkeakoulututkintoa ja erinomaista englanninkielen taitoa.

Lue lisää: https://ats.talentadore.com/apply/aboagoran-projektitutkija/ZnlrVM?UTUID=20125

Etsitään: Projektikoordinaattori
Tarjottava tehtävä: Kokoaikainen, määräaikainen
Haku viimeistään: 10.12.2023

Haluatko olla tekemässä virtuaalisesta Taiteen talosta totta?

Digitaalinen Taiteen talo -hankkeelle etsitään koordinaattoria

Hanke jakautuu kahteen osaan.

Digitaalinen ja palveleva Taiteen talo kehittää Taiteen talon verkkosivustoa niin, että asiakkaalla on käytössään yksi palvelupolku, vaikka taustalla on usean toimittajan sovelluksia ja usean tuottajan palveluita (esityksiä, kursseja, tuotteita yms.).

Hankkeen Virtuaalinen Taiteen talo osassa laajennutaan metaversumiin, jossa Taiteen talo haluaa tulla näkyväksi myös kokonaan digitaalisessa toimintaympäristössä taiteilijoille, luovan alan toimijoille ja asiakkaille. Taiteen talo synnyttää alustan ja varmistaa, että toimijoilla on tarpeelliset tekniset ja toiminnalliset valmiudet toimia virtuaalisessa toimintaympäristössä.

Katso lisätiedot: https://taiteentalo.fi/haluatko-olla-tekemassa-virtuaalisesta-taiteen-talosta-totta/