Humanistisen ammattikorkeakoulun CreaDive-hanke järjestää keväällä 2024 kaksi maksutonta neljän kuukauden mittaista Luovien alojen yrittäjyys- ja uravalmennusta

Humanistisen ammattikorkeakoulun CreaDive-hanke järjestää keväällä 2024 kaksi maksutonta neljän kuukauden mittaista Luovien alojen yrittäjyys- ja uravalmennusta.

Ensimmäisen valmennuksen kieli on suomi (englanninkielinen tuki saatavilla) ja toisen suomi ja englanti.

Valmennuksessa pääset kuulemaan työnteon tavoista luovilla aloilla, tekemään omasta osaamisestasi tuotteen tai palvelun ja työkaluja sen markkinointiin ja myyntiin. Lisäksi saat elintärkeää tietoa luvista, vakuutuksista, tekijänoikeuksista ja ansaintalogiikasta luovilla aloilla. Pääset myös vierailuille luovien alojen yrityksiin ja kuulemaan ammattilaisten kokemuksia työnteosta luovilla aloilla.

Valmennuksen aikana jokaiselle tehdään yksilöllinen polku, joka tähtää joko työpaikan löytämiseen tai oman yritystoiminnan aloittamiseen​​. Valmennus vastaa sisällöltään ja työmäärältään noin 5 opintopisteen suoritusta. Jos olet opiskelija, kannattaa sinun kysyä kevään valmennuksen opinnollistamismahdollisuudesta oppilaitokseltasi. Valmennus on maksuton.

Valmennukset pidetään aina torstaisin (3h/kerta) SparkUpilla seuraavasti:

  • Ensimmäinen ryhmä työskentelee iltapäivisin klo 13-16 (11.1.-25.4.2023) Ensimmäisen valmennuksen kieli on suomi (osallistujia tuetaan tarvittaessa englannin kielellä)
  • Toinen ryhmä työskentelee iltaisin 16.30-19.30 (29.2.-6.6.). Toinen valmennus pidetään tarvittaessa suomeksi ja englanniksi​​.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: CreaDive (humak.fi)