CreaDive-hankkeessa valmennetaan luovien alojen olevia ja tulevia ammattilaisia ja kehitetään heille pysyvä työnteon alusta

CreaDive – luovien alojen yrittäjyys- ja urapolku -valmennukset ovat maksuttomia, ja ne on tarkoitettu kaikille varsinaissuomalaisille luovien alojen ammattilaisille ja tuleville sellaisille. Valmennukset kestävät 4 kk (lähivalmennus 3h vko). Valmennuksessa saat lisää tietoa eri työnteon tavoista luovilla aloilla sekä tukea omaan urapolkuun ja yrittäjyyteen.  Valmennusohjelman alussa valmennettavalle tehdään yksilöllinen valmennuspolku, joka tähtää joko työpaikan löytämiseen tai oman yritystoiminnan aloittamiseen. Jos olet opiskelija, kannattaa sinun kysyä kevään valmennuksen opinnollistamismahdollisuudesta oppilaitokseltasi. Valmennus vastaa sisällöltään ja työmäärältään noin 5 opintopisteen suoritusta. 

Hankkeessa kehitetään pysyvä työnteon alusta, jonka kautta hankkeeseen mukaan lähtevät luovien alojen tulevat ja olevat ammattilaiset voivat myydä omaa osaamistaan. Alusta tulee olemaan osa luovan alan ekosysteemiä, jonka muodostavat luovan alan yritykset, kolmannen sektorin toimijat, erilaiset luovat tilat, koulutuksen järjestäjät sekä julkisen sektorin työllistämisen ja yrittäjyyden tukipalvelut.

Lue lisää täältä: CreaDive (humak.fi)

CreaDive-logo.